Z důvodu balení po 6 ks (krabice) doporučujeme vybírat počet lahví v násobku 6 (např. 6, 12, 18..)

Toulky po sklepech a vinicích Pálavy: Unikátní víkendový zážitek pro milovníky vína

Na jaře se opět otevřou brány ke sklepům v Horních a Dolních Věstonicích. Pro milovníky vína je zde připraven nezapomenutelný zážitek - Toulky po sklepech a vinicích Pálavy. 

 

 

Vinaři otevřou celkem 16 sklepů, připravených vás uvítat a zasvětit do tajů jejich řemesla. Ať už jste zkušení znalci, nebo pouzí začátečníci v poznávání vína, máme pro vás připraveno něco zcela jedinečného.

Každý vinař vás čeká s minimálně 5 vzorky svých vín. To znamená, že budete mít možnost ochutnat desítky různých vín, přičemž seznámíte se škálou vůní a chutí, které region Pálavy nabízí. Setkáte se s malými a středními vinařstvími, která se zaměřují na tradiční produkci, a objevíte vína, ke kterým byste se běžně na trhu nedostali.

Cena vstupenky ve výši 800 Kč zahrnuje nejenom degustaci ve všech sklepích, ale také skleničku, poukázky na 300 Kč na nákup vína, kyvadlovou autobusovou dopravu mezi obcemi a katalog s mapkou, který vám pomůže lépe se v orientovat v tomto malebném regionu.

Celkem je v prodeji 1100 vstupenek, z toho 800 je dostupných v předprodeji a zbývajících 300 je možné zakoupit na místě. Chceme, aby každý měl příležitost zažít tento nezapomenutelný zážitek, proto doporučujeme si svou vstupenku zajistit včas.

Otevřené sklepy se uskuteční v sobotu 8.6.2024 od 9:00 hodin ráno. Při nákupu vstupenky si zvolíte místo startu, kde Vám bude nachystána Vaše vstupenka a potřebné náčiní. Budete mít jistotu, že na Vás vstupenka bude čekat i při vyprodání.  

Toulky po sklepích a Pálavě končí v 19:00 hodin.

V neděli dopoledne si můžete u vinařů ještě nakoupit vína za poukazy ze vstupenky do 12:00 hodin.

Nyní už jen kontrolní dechová zkouška a šťastnou cestu domů.

 

Nezapomeňte si rezervovat svou vstupenku a přidejte se k nám na Toulky po sklepech a vinicích Pálavy.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat na e-mailu nebo na našem Facebooku. Vaše dobrodružství s víny Pálavy začíná právě zde!

email: info@sklepyvestonice.cz

Facebook: Sklepyvestonice

A ještě to nejdůležitější na konec -  Rádi se s Vámi osobně setkáme ve sklepě s číslem 2 v Horních Věstonicích :)